Profil
791
page-template-default,page,page-id-791,bridge-core-2.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Profil

Velkommen til min helt særlige oase, hvor hovedingredienserne er perfektionisme, luksus, velvære og ro.

 

Jeg yder altid mit bedste til fingerspidserne, da jeg er meget dedikeret til mit fag. Efter 15 år i branchen er mine krav høje, både i forhold til de produkter jeg tilbyder, men også til mine behandlinger. Her er der tænkt på hver eneste lille detalje, i hvad du ser, mærker, føler og dufter.

 

Hver dag er en særlig dag og jeg sætter hver eneste behandling i højsædet, så du går herfra, som jeg selv vil ønske, det skal være. Det er kun mig, du vil blive behandlet af, da det vigtigste er, at du ved, at det er personligt og du får den bedste behandling. Det er det, der er helt særligt ved at komme her på netop min klinik.

 

Du vil altid mærke en forskel, når du kommer her, fordi jeg udelukkende prioriterer dig, når du er her. Derfor vil du opleve den unikke ro og særlige stemning fra du træder ind ad døren. Her er det dig, som er i fokus fra du kommer til du går.

 

Det vigtigste for mig er, at gøre en forskel.

 

// Mette Sinding