Behandlinger
367
page-template-default,page,page-id-367,bridge-core-2.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Behandlinger

 • Udvidet hudanalyse

  Hos Looks Skønhedsklinik hører der naturligvis altid en grundig hudanalyse til - uanset hvilken ansigtsbebehandling du vælger. Ønsker du derimod, at jeg kigger nærmere på din hud og giver dig gode råd og vejledning heromkring, så har du her muligheden for at mærke, se og dufte hvad jeg vil anbefale dig. Jeg vil afrense din hud og herefter påføre dem eller de produkter fra enten NIMUE eller Amazing Space som jeg tænker vil være gode for netop din hudtilstand.

  30 min. DKK 249,-
 • Looks Amazing Klassisk

  Til dig der føler, at din hud er sart, tør og trist. Stort fokus på hvad netop din hud har brug for. Rensende, peelende, dybderensende ansigtsmassage og dybdegående afslappende maske. Afsluttende serum og cremepleje. Her serverer jeg altid en Looks Appetizer med en varm Amazing Space Detox the med et twist af sødme og lakrids, dertil små anretninger. Dette er naturligvis en del af behandlingen.

  60 min. DKK 649,-
 • Looks Amazing Miracle Mini

  Til dig der tænker dig nyt liv til huden med særlig fokus på frugtsyre. Det anbefales med fordel som kurforløb. (Dog ikke i sommerperioden). Ideel til dehydreret, ujævn og kombineret hud. Rensende, frugtsyrepeeling og afsluttende serum med kølende creme. Køb 6 behandlinger for 2.000,-

  30 min. DKK 449,-
 • Looks Amazing Day

  Til dig der virkelig vil forkæles. Helt igennem fortryllende ansigtspleje med særlig fokus på varme ædelsten der opstrammer huden, både i ansigtet, på hals og decollette (øvre bryst). Det indledes med en let rygmassage og fodmassage, efterfulgt af sorbet afrens, butterscrub, AHA peeling med urtebad, efterfølgende dybderens, retning af bryn, peel of mask, oilmassage af hænder. Der afsluttes med rose oil, serum og cremepleje. Efterfølgende serverer jeg altid min Luksus Looks Appetizer med hjemmelavet smoothie som varierer efter årstiderne. Hertil kommer der små fine anretninger, samt Amazing Space fantastiske lemonade shot og en D-age Vitamin pille. Denne servering er naturligvis en del af behandlingen.

  110 min. DKK 999,-
 • Looks NIMUE Basic

  Ansigtsbehandlingen som er forkælende og blødgørende. Her sætter jeg fokus på velvære og intensiv hudpleje. Huden forbehandles med afrensning, enzymer under aromadamp, intensiv peeling, førend dybderensning af porer, massage og maske efter hudtype. Efterbehandling med koncentrater og cremepleje. Her serverer jeg altid en hyldeblomst lemonade med et twist af havtorn samt små fine anretninger. Dette er naturligvis en del af behandlingen.

  60 min. DKK 649,-
 • Looks NIMUE Deluxe

  Ansigtsbehandlingen som er den mest omfattende, med forkus på dydegeånde rensning samt forkælende massage og fugtpleje. Indledning med dobbelt afrensning, enzymer under aromadamp, intensiv peeling, førend dybderensning af porer. Afspændende massage. Udvalgte masker som fugter, opstrammer og beroliger under blid vævstyrkende håndmassage. Efterbehandling med serum og plejende creme. hertil serverer jeg altid en Looks Appetizer med hjemmelavet smoothie som varierer efter årstiden, hertil serveres der små fine anretninger.

  90 min. DKK 799,-
 • Looks NIMUE New Skin

  Nimue Challenge Ansigtsbehandlingen med den nyskabende peeling til dig der bruger NIMUE. Indledning med afrensning, special cremet peeling under aromadamp i 8-10 min med massage. Herefter pålægges en forbedrende og stimulerende peeling som er yderst aktiv. Lader trænge i dybden som en effektiv maske. Derefter masseres huden både i ansigtet, på hals og decolte. Herefter påføres den helt fantastiske alginate maske fra Nimue, som er ligeså flydende som honning, denne lægges over hele ansigtet - også øjenene. Den køler huden helt utroligt og strammer huden op, den kan herefter aftages som den fineste skitse af dit ansigt. Efterbehandling med challenge serum og plejende creme. Hertil serverer jeg en Looks Appetizer med en hjemmelavet smoothie, der varierer efter årstiden samt små fine anretninger og en D-strees vitamin pille. Dette er naturligvis en del af behandlingen.

  90 min. DKK 849,-
 • Looks NIMUE pure (12-18 år)

  Ansigtsbehandlingen som er dybdegående og rensende. Huden forbehandles med aromadamp og celler eksfolieres bort, derefter dybderensning af porer. Ansigtet indpakkes i en maske til teenage hud. Efterbehandling med aktiv creme

  40 min. DKK 449,-

Tilvalg

 • Luksus collagen NIMUE maske

  Tilvalg til NIMUE Ansigtsbehandling

  DKK 100,-
 • Udsøgte NIMUE eye pads

  Tilvalg til NIMUE Ansigtsbehandling. Kan også købes som enkelt pakke til hjemmebrug fx før brullup eller en stor fest. Pris 150,- pr. pakke

  DKK 100,-
 • Looks Dagmakeup

  Let dagmakeup med Glo Minerals.

  10 min. DKK 125,-
 • Amazing Miracle Mask cellefornyende

  Tilvalg til Amazing Space Ansigtbehandling

  DKK 150,-
 • Amazing Argon Mask

  Tilvalg til Amazing Space Ansigtbehandling

  DKK 150,-
 • Amazing Pads for øjnene

  Tilvalg til Amazing Space Ansigtbehandling

  DKK 150,-
 • Retning bryn

  I forbindelse med alle Nimue Skin og Amazing Space ansigtsbehandlinger tilbydes disse sideorders til special pris

  DKK 65,-
 • Farvning bryn

  I forbindelse med alle Nimue Skin og Amazing Space ansigtsbehandlinger tilbydes disse sideorders til special pris

  DKK 65,-
 • Farvning vipper

  I forbindelse med alle Nimue Skin og Amazing Space ansigtsbehandlinger tilbydes disse sideorders til special pris

  DKK 65,-
 • Voks næse

  I forbindelse med alle Nimue Skin og Amazing Space ansigtsbehandlinger tilbydes disse sideorders til special pris

  DKK 65,-
 • Voks hage

  I forbindelse med alle Nimue Skin og Amazing Space ansigtsbehandlinger tilbydes disse sideorders til special pris

  DKK 65,-
 • Voks overlæbe

  I forbindelse med alle Nimue Skin og Amazing Space ansigtsbehandlinger tilbydes disse sideorders til special pris

  DKK 65,-
 • Voks næse

  I forbindelse med alle Nimue Skin og Amazing Space ansigtsbehandlinger tilbydes disse sideorders til special pris

  DKK 85,-
 • Detox fodspa

  Detox fodspa er en ny og revolutionerende metode til, at afbalancere cellerne i kroppen. Denne behandlingsform er en afgiftning af kroppen for affaldsstoffer og hjælper kroppens bioenergi i balance. Behandlingen er effektiv ved bla. Psoriasis, eksem, hævelser, lymfekirtel afgiftning, dårlig blodcirkulation, kronisk træthed, allergi mm. Behandlingen foregår således, at du får din fødder i fodspaen, hvor man langsomt vil kunne se at farven i vandet ændrer sig - Det er affaldstofferne som udskilles. Der serveres Amazing Space detox The og husk endelig at drikke rigeligt med vand efterfølgende, da kroppen vil arbejde nogle dage herefter. Det vil være en fordel at få et par behandlinger med 5-7 dages mellemrum. Køb 5 behandlinger for 1.000,-

  30 min. DKK 300,-
 • Womens Hands

  Lækker og plejende manicure. Jeg har forkus på behandling af neglebånd og filer neglene i form, skrubber de døde celler væk med krystal peeling og indmasserer dem i en skøn citruscreme. Afsluttende blank polering og negleolie.

  30 min. DKK 300,-
 • Let dagmakeup

  Denne lette dagmakeup er til dig som gerne vil have et fint pift til resten af dagen.

  15 min. DKK 175,-
 • Day me up

  Jeg vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være lidt mere diskret end aften makeup. Den skal udstråle friskhed, samtidig med et flot klassisk og sofistikeret udtryk. Skal du til et event på dagen - kan farver vælges efter tøjvalg

  30 min. DKK 300,-
 • Night me up

  Sammen lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges der eksempelvis en mere diskret øjenmake-up.

  40 min. DKK 400,-
 • Bride me up

  Bryllupsdagen er blandt de vigtigste begivenheder i ens liv, og derfor bør intet overlades til tilfældighederne. Det er dagen, hvor du er i centrum. Jeg fremhæver alle dine fortrin med den perfekte brudemakeup og lægger meget vægt på, at der skal være en klar harmoni mellem hår, makeup og brudekjole – og selvfølgelig dig! På din bryllupsdag er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og har det godt med dig selv. En brudemakeup får dig til at føle dig som en million og gør at din udstråling er super flot - på den store dag. Ønsker du en brudemakeup på dagen er prisen 1000-, . Det er muligt at booke en tid til prøve makeup, så prisen bliver 1700,-

  DKK 1000,- +prøve 700,-
 • Little Princess Konfirmationsmakeup

  Til den søde pige som kunne tænke sig en fin og naturlig makeup til den store dag, hvor jeg fremhæver alle dine fine træk - meget diskret og naturligt.

  DKK 400,-
 • Beautiful Girl Galla makeup

  Kunne du tænke dig at skille dig ud på den særlige dag, hvor du skal til Galla, så lover jeg dig, at jeg kredser for detaljen og jeg gør mit ypperste for det perfekte look.

  DKK 400,-
 • Kunstige øjenvipper

  Tillæg til din makeup - Kunstige øjenvipper med påsætning.

  DKK 200,-
 • Farvning samt retning af bryn og vipper

  En ny form og farve på vipper og bryn, kan give et løft og nyt liv til ansigtet. Jeg arbejder ud fra dine ønsker, men vurderer også ud fra hvad der passer bedst til dit ansigt.

  30 min. DKK 350,-
 • Farvning af vipper

  15 min. DKK 125,-
 • Farvning af bryn

  15 min. DKK 125,-
 • #browsbysinding

  20 - 30 min. DKK 250,-
 • Retning af bryn med voks og pincet

  15 min. DKK 120,-
 • Man Face

  Ansigtsbehandlingen som er beroligende og afstressende . Indledning under ozondamp med afrensning samt enzymer, intensiv peeling, tilretning af bryn og forkælende massage. Herremaske og afsluttende aftercare.

  60 min. DKK 649,-
 • Men Backs

  Dybderensing med eksfoliering, dampbad og udrens. Beroligende massage og afsluttende lermaske.

  60 min. DKK 550,-
 • Men Backs

  Dybderensing med eksfoliering, dampbad og udrens. Beroligende massage og afsluttende lermaske.

  60 min. DKK 550,-
 • Men Hands

  Forkælende pleje af negle og hænder, der blødgøres i håndbad af citron og lime. Hænderne får særlig scrub, massage og maske. Neglene plejes, files og blankpoleres.

  30 min. DKK 300,-
 • Men Feet

  Velgørende fodbehandling og pedicure af fødder og tånegle, der blødgøres i marcipan skumbad og befries for hård hud. Fødderne peeles i mandelscrub og masseres i varm honningolie. Neglene plejes og blank poleres. Afsluttes med cremepleje

  40 min. DKK 375,-
 • Voks Ryg

  Hårfjerning med tea tree og kamille voks. Fjerner skæmmende hårvækst ved roden, således at resultatet bliver optimalt.

  25 min. DKK 350,-
 • Voks Lænd

  Hårfjerning med tea tree og kamille voks. Fjerner skæmmende hårvækst ved roden, således at resultatet bliver optimalt

  15 min. DKK 150,-
 • Voks Mave

  Hårfjerning med tea tree og kamille voks. Fjerner skæmmende hårvækst ved roden, således at resultatet bliver optimalt.

  20 min. DKK 175,-
 • Voks Bryst

  Hårfjerning med tea tree og kamille voks. Fjerner skæmmende hårvækst ved roden, således at resultatet bliver optimalt.

  20 min. DKK 175,-
 • Voks Næsebor

  10 min. DKK 85,-
 • Voks Bryn

  10 min. DKK 100,-
 • Voks Næsebor

  Tilvalg til Herre Ansigtsbehandling.

  DKK 65,-
 • Underben

  30 min. DKK 250,-
 • Hele ben

  45 min. DKK 425,-
 • Brazil (kun til kvinder)

  40 min. DKK 425,-
 • Arme

  30 min. DKK 240,-
 • Armhuler

  15 min. DKK 135,-
 • Bikini

  15 min. DKK 150,-
 • Tanga (Dyb bikini)

  25 min. DKK 250,-
 • Overlæbe, Hage og kinder

  20 min. DKK 240,-
 • Overlæbe og Hage

  15 min. DKK 145,-
 • Overlæbe, Hage eller Kinder

  10 min. DKK 125,-
 • Voks Næsebor

  10 min. DKK 85,-
 • Hænder

  15 min. DKK 100,-
 • Lår og Bikini

  30 min. DKK 300,-
 • Hele ben og Bikini

  60 min. DKK 500,-
 • Hele ben og Tanga (Dyb bikini)

  60 min. DKK 525,-